Počas Veľkej noci trávime veľa času v kuchyni. Zatiaľ čo niektorí sa do sýtosti najedia, iní sa najprv potia pri hrncoch. Čo však pripravovali na Veľkú noc naše staré mamy a čo nemôže chýbať na stole u šéfkuchára Milana Šavela, ktorý dlhé roky varil pre známe tatranské hotely? Aj na to sa ho pýtal Lukáš Mano.
Veľkonočné varenie s Milanom Šavelom - 1. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.
Pre šéfkuchára Milana Šavela je varenie všetkým. A hoci je v kuchyni každý deň, ani počas sviatkov si od svojej práce neoddýchne. Ale predsa len to má iný náboj. No ako povedal Lukášovi Manovi, aj vo vlastnej kuchyni si potrpí na kvalitné suroviny a dobré kombinácie chutí.
Veľkonočné varenie s Milanom Šavelom - 2. časť
Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.