Miroslav Jajcay

Miroslav Jajcay

Someliér Miroslav Jajcay pochádza zo Slovenského Grobu. O víne a vinohrade vie takmer všetko čo sa dá vedieť. Vzácne ocenenie má aj z Francúzska - stal sa rytierom vína. Gabriele Angibaud porozprával o svojich začiatkoch. 

Miroslav Jajcay - 1. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Vo víne je pravda. Ale pravdou je aj to, že sú v ňom tisícročné vedomosti a skúsenosti. Bez nich sa neurodí dobré hrozno a nevyrobí dobré víno. Ako sa tento nápoj zmenil za posledné roky? Gabriela Angibauda sa pýtala someliéra Miroslava Jajcaya.

Miroslav Jajcay - 2. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

To bol someliér Miroslav Jajcay, s ktorým sme hovorili aj o sabráži a ako vyzerá v podaní majstra, to si môžete pozrieť na Facebooku Rádia Slovensko.

Autorka a foto: Gabriela Angibaud

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame