Týždeň slovenských dobrôt v Budapešti

Týždeň slovenských dobrôt v Budapešti

Dnes sa začína Týždeň inovativnej slovenskej kuchyne v Budapešti

Halušky s bryndzou, strapačky s kapustou, slivkové  gule v zemiakovom  cestíčku-  zvyčajne tieto  naše špeciality  sú v jedálnom lístku, keď sa v niektorej krajine organizuje týždeň slovenskej kuchyne. Ale všetko môže byť inak. Bratislavská organizácia cestovného ruchu chce prilákať  k nám našich južných susedov na trochu inú- modernú slovenskú kuchyňu. A  pripravila  v luxusnej reštaurácii v Budapešti týždeň našich  dobrôt v netradičnom-„ inovatívnom „ prevedení .  Podujatie sa začína približne o tri hodiny. Viac informácií zistila v telefonickom rozhovore so Soňou Jelínkovou zástupkyňou Slovenskej agentúry pre cestovný ruch v Budapešti
Nuž treba skúšať. Možno tento netradičný ťah Bratislavskej organizácie cestovného ruchu v Budapešti vyjde. A ak sa na našu“ inovatívnu „kuchyňu , pod taktovkou severského kuchára ,nedajú nalákať maďarskí turisti, možno zaujme tých z iných krajín , ktorí si túto  cenami ovenčenú  budapeštiansku reštauráciu pri návšteve mesta nenechajú ujsť.

Týždeň slovenských dobrôt v Budapešti Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Ľubica Hargašová

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame