Dnes sa začína Týždeň inovativnej slovenskej kuchyne v Budapešti
Halušky s bryndzou, strapačky s kapustou, slivkové gule v zemiakovom cestíčku- zvyčajne tieto naše špeciality sú v jedálnom lístku, keď sa v niektorej krajine organizuje týždeň slovenskej kuchyne. Ale všetko môže byť inak. Bratislavská organizácia cestovného ruchu chce prilákať k nám našich južných susedov na trochu inú- modernú slovenskú kuchyňu. A pripravila v luxusnej reštaurácii v Budapešti týždeň našich dobrôt v netradičnom-„ inovatívnom „ prevedení . Podujatie sa začína približne o tri hodiny. Viac informácií zistila v telefonickom rozhovore so Soňou Jelínkovou zástupkyňou Slovenskej agentúry pre cestovný ruch v Budapešti
Nuž treba skúšať. Možno tento netradičný ťah Bratislavskej organizácie cestovného ruchu v Budapešti vyjde. A ak sa na našu“ inovatívnu „kuchyňu , pod taktovkou severského kuchára ,nedajú nalákať maďarskí turisti, možno zaujme tých z iných krajín , ktorí si túto cenami ovenčenú budapeštiansku reštauráciu pri návšteve mesta nenechajú ujsť.
Týždeň slovenských dobrôt v Budapešti Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.